• Lemvig Vand- og Spildevand

   Vi byder velkommen til Lemvig Vand- og Spildevand A/S på vores forbrugsafregningsplatform EVITA, der er tilpasset danske forsyningsvirksomheder. Med EVITA opnår Lemvig Vand- og Spildevand A/S en samlet platform til økonomistyring såvel som til afregning af forbrug.

   Læs mere
  • Integration med Novax journalsystem

   Integration med Novax

   Vi har i tæt samarbejde med NOVAX A/S, som udvikler IT til sundhedssektoren, udviklet en integration til Microsoft Dynamics NAV. Herved forenes det bedste fra journalsystem med økonomisystem.

   Læs mere
  • Ny App til NAV

   Nu er vi klar med app'en MobileNAV. Med app'en kan du som sælger eller tekniker bl.a. behandle fakturagodkendelser fra din tablet eller smartphone. Det er smart, effektivt og kostbesparende.

   Læs mere
  • Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

   Rammeaftale SKI 02.18

   Vi er udvalgt IT-underleverandør på SKI rammeaftale 02.18, og det giver kommunerne, regionerne, staten og alle andre offentlige institutioner en enestående mulighed for at investere i en branchespecifik IT-løsning.

   Læs mere
  • Kampagnetilbud på Microsoft Dynamics NAV 2013

   Kampagnetilbud på NAV 2013

   Lige nu kan du opnå gode rabatter på Dynamics NAV 2013 hos os. Vi kører pt. et fordelagtigt kampagnetilbud, som omfatter tilbuddene "Give me 5 again" og "Extend for half".

   Læs mere
  • Aalborg Forsyning, Service A/S har valgt en renovationsløsning hos Elbek & Vejrup

   Aalborg Forsyning, Service A/S

   Vi byder velkommen til Aalborg Forsyning, Service A/S, som har valgt en ny renovationsløsning hos os. Renovationsløsningen opfylder de mange nye krav, som er i miljø- og affaldsbranchen.

   Læs mere
  • Favrskov Forsyning A/S på Elbek & Vejrups forbrugsafregningsplatform EVITA

   Favrskov Forsyning A/S

   Vi byder velkommen til Favrskov Forsyning A/S på vores forbrugsafregningsplatform EVITA, som er skræddersyet til danske forsyningsvirksomheder. Dermed opnår Favrskov Forsyning A/S en samlet platform for såvel økonomistyring som forbrugsafregning.

   Læs mere
  • Elbek & Vejrup samarbejder med Targit om Business Intelligence-løsninger

   BI-løsning med Targit

   Vi har indgået et samarbejde med Targit om at udbyde Business Intelligence-løsninger, der kan optimere de analytiske muligheder i jeres virksomhed.

   Læs mere
  • Få hosted standardløsninger og brancheløsninger i Microsofts Windows Azure

   Hosting på Windows Azure

   Vi har indgået en Enterprise aftale med Microsoft. Aftalen indebærer, at såvel vores standardløsninger som brancheløsninger nu kan hostes i Microsofts Windows Azure.

   Læs mere
  • Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

   Rammeaftale SKI 02.16

   Via konsortium er vi udvalgt IT-leverandør på SKI rammeaftale 02.16. Med rammeaftalen har vores kunder mulighed for at købe større projektorienterede IT-assistance via miniudbud.

   Læs mere
  • Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

   Rammeaftale SKI 02.15

   Via konsortium er vi udvalgt leverandør på SKI rammeaftale 02.15. Vi har nu mulighed for at levere ydelser til vores kunder, uden at vi først skal igennem tidskrævende udbuds- og tilbudsrunder.

   Læs mere
  • Elbek & Vejrup samarbejder med Scanvægt

   Nyt samarbejde med Scanvægt

   Vi har indledt et samarbejde med Scanvægt - en af Nordens førende vægtleverandører. Samarbejdet er etableret som et led i vores strategi om at tilbyde markedet integrerede vejeløsninger.

   Læs mere
  • Kolding Spildevand A/S på Elbek & Vejrups Microsoft Dynamics NAVs forbrugsafregningsplatform EVITA

   Kolding Spildevand A/S

   Vi byder velkommen til Kolding Spildevand A/S på vores Microsoft Dynamics NAVs forbrugsafregningsplatform EVITA, som er skræddersyet til danske forsyningsvirksomheder. Dermed opnår Kolding Spildevand A/S en samlet platform for såvel økonomistyring som forbrugsafregning.

   Læs mere
  • Få hosted standardløsninger og brancheløsninger i Microsofts Windows Azure

   Ny Dynamics C5-version

   Microsoft lancerer ny Dynamics C5-version. Vi hilser den nye version velkommen, da den kan integreres med andre Microsoft-produkter, som Microsoft Office365. Og løsningen kører I "skyen", som man ikke skal have sine egne servere.

   Læs mere
  • IT-løsning til bygge- og anlægsbranchen

   NAV-samarbejde til CASA A/S

   Elbek & Vejrup har i august måned indgået en samarbejdsaftale med entreprenørselskabet CASA A/S, der har domicil i Horsens. CASA A/S er specialiseret i entrepriseprojekter, hvor al udførsel sker via underentreprenører.

   Læs mere
 • Bestil gratis demo online!

  Klik på knappen og udfyld formularen, og så er du i gang med Dynamics NAV 2013!

  Mini _Knappen -Bestil

   

 • Nyhedsmail
  Branche